20/8/15


​20η Σεπτεμβρίου εκλογες.

«Η λαϊκή εντολή που πήρα στις 25 Γενάρη εξήντλησε τα όριά της» τόνισε ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος στους πολίτες μέσω του τηλεοπτικού του διαγγέλματος. «Εσείς με την ψήφο σας θα αποφανθείτε εάν η συμφωνία που πετύχαμε παρέχει τα εχέγγυα για να βγούμε απ' τα μνημόνια» συνέχισε ο κ. Τσίπρας εξηγώντας την απόφασή του να οδηγήσει την χώρα σε πρόωρες εκλογές.
«Θα ζητήσω την ψήφο του ελληνικού λαού για να ξεδιπλώσω όλες τις πτυχές του προγράμματος. Είμαστε πιο έμπειροι, πιο έτοιμοι. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν πρόκειται να παραδώσω την ασπίδα των ιδεών σε κανέναν και σας καλώ να δώσουμε την δύσκολη μάχη να ξαναστήσουμε την πατρίδα όρθια» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

«Επαφίεμαι στην κρίση σας, περήφανος και ήσυχος με την συνείδησή μου. Διαπραγματευθήκαμε σκληρά. Αντέξαμε σε πιέσεις και εκβιασμούς. Φτάσαμε είναι η αλήθεια στα όριά μας. Κάναμε όμως την Ελλάδα παγκόσμιο πρόβλημα. Η ιδέα ότι μπορεί να μπει ένα τέλος στην λιτότητα κερδίζει έδαφος. Και εμείς η Ελλάδα με κύρος και εμβέλεια παίξαμε και παίζουμε πρωταγωνιστικό ρόλο» εκτίμησε ο κ. Τσίπρας.

«Η μάχη κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς μόλις άρχισε. Η μάχη κατά της φοροδιαφυγής για ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα. Όλα αυτά απαιτούν καθαρή εντολή, ισχυρή κυβέρνηση, σταθερή και χωρίς ταλαντεύσεις πορεία» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

«Με την δουλειά όλων μας η συμφωνία θα αποδειχθεί η αρχή του τέλους. Δεν είναι εύκολη αλλά μας δίνει δυνατότητες. Αρκεί η κοινωνία να είναι όρθια και παρούσα» τόνισε ο κ. Τσίπρας στο διάγγελμά του προς τους πολίτες με το οποίο ανακοίνωσε την παραίτηση της κυβέρνησής του και πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

«Δεν πετύχαμε την συμφωνία που ελπίζαμε. Σ' αυτή την μάχη κάναμε και υποχωρήσεις. Αλλά με δεδομένα όσα κληρονομήσαμε, αυτή η συμφωνία ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να πετύχουμε» συνέχισε ο Αλέξης Τσίπρας εξηγώντας τα οφέλη της συμφωνίας με τους δανειστές.

«Η νέα δανειακή σύμβαση δεν είναι αποικιοκρατικού χαρακτήρα αλλά διέπεται από το ευρωπαϊκό δίκαιο και τέλος για πρώτη φορά με τόσο καθοριστική διαδικασία προσδιορίστηκε ο τρόπος για την μείωση του χρέους» είπε ο κ. Τσίπρας.


​Στα δίχτυα του Πεπρωμένου Επεισόδιο 38-39 epeisodio ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ sta dixtya toy peprwmenoy epeisodia 38-39

Δείτε τι θα γίνει στην σειρά Στα δίχτυα του Πεπρωμένου – Επεισόδιο 38
Η ζωή του Καχραμάν κρέμεται κυριολεκτικά από μια κλωστή. Η οικογένεια Γιουρουκχάν και η οικογένεια της Ελίφ αγωνιούν στο πλευρό του, ενώ η Ντεφνέ δεν διστάζει να επιτεθεί στην Ελίφ και να απειλήσει ότι θα την σκοτώσει αν πάθει κάτι ο άντρας της.

Στα δίχτυα του Πεπρωμένου – Επεισόδιο 39 ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ sta dixtya toy peprwmenoy epeisodia 39
Η Μεριέμ υποπτεύεται ότι ο Κερέμ προσπαθεί να πάρει εκδίκηση για τον θείο του, αλλά μάταια προσπαθεί να τον αποτρέψει. Η Ελίφ δεν μπορεί να ησυχάσει και το βράδυ ενώ όλοι κοιμούνται εκείνη επιστέφει στο νοσοκομείο για να είναι δίπλα στον Καχραμάν.

ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 40-41-42-43-44


​Επεισοδιο σημερα ΠΕΜΠΤΗ 20.08.2015 simerino epeisodio Homeland

12 ALPHA Δραματική σειρά
Τα νέα για τον Γουόκερ, που ήταν αιχμάλωτος μαζί με τον Μπρόντι, προκαλούν αναστάτωση μέσα την υπηρεσία για το πώς πρέπει να τον προσεγγίσουν. Η Κάρι επιμένει να αναλάβει η ίδια την αποστολή προκαλώντας τριβές μέσα στην ομάδα. Παράλληλα, ο Μπρόντι και η Τζέσικα θα παραστούν στην εκδήλωση που έχει διοργανώσει η Ελίζαμπεθ Γκέινς...


​Επεισοδιο σημερα ΠΕΜΠΤΗ 20.08.2015 simerino epeisodio Στα δίχτυα του πεπρωμένου

6.40 μ.μ. MEGA Δραματική σειρά
Η Σουλτάν σε απόγνωση πηγαίνει στο σπίτι του Καχραμάν για να ζητήσει εξηγήσεις για το δημοσίευμα. Ο Καχραμάν προσπαθεί να την καθησυχάσει ενώ όλη η υπόλοιπη οικογένεια θα μάθει ότι η Ελίφ δεν διέκοψε την εγκυμοσύνη. Η Ντεφνέ κατηγορεί την Κιγιμέτ ότι την εξαπάτησε και ο Μακσούτ θα κάνει την εμφάνισή του στην πιο ακατάλληλη στιγμή.


​Επεισοδιο σημερα ΠΕΜΠΤΗ 20.08.2015 simerino epeisodio Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής

12 ETV Δραματική σειρά εποχής
Η επιστροφή του Σουλτάν Σουλεϊμάν στην πατρίδα αυξάνει περισσότερο τις εντάσεις. Η Βαλιντέ Σουλτάν ανησυχεί για την αντίδραση του Σουλεϊμάν. Ενώ η Χουρέμ δεν θέλει να βλέπει πια εφιάλτες. Αρχίζει τις προετοιμασίες προκειμένου να προστατέψει τον εαυτό της. Η Μαχιντεβράν ενοχλείται από την αύξηση της δύναμης της Χουρέμ στο χαρέμι.


​Επεισοδιο σημερα ΠΕΜΠΤΗ 20.08.2015 simerino epeisodio Οι συμμαθητές

9.15 μ.μ. ANT1 Κωμική σειρά
Ο Αντρέας διεκδικεί ενεργό ρόλο στη ζωή του Αρη, πράγμα που φέρνει σε δύσκολη θέση τη Μαριλένα που δείχνει να πιέζεται. Ο Ισίδωρος προσπαθώντας να ρίξει στάχτη στα μάτια της Ντίνας που υποψιάζεται ότι έχει εξωσυζυγική σχέση, της λέει ότι ψάχνει γαμπρό για την Γκέλυ μέσω του πατέρα Ιερόθεου. Ο Αριστείδης ζητάει τη γνώμη του Στέφανου για την αξιοπιστία της γυναίκας του...


​Επεισοδιο σημερα ΠΕΜΠΤΗ 20.08.2015 simerino epeisodio Mike & Molly

5.50 μ.μ. STAR Κωμική σειρά
Ο Μάικ είναι ανήσυχος εξαιτίας των πολλών εξόδων που κάνει η Μόλι, με αφορμή τις γιορτές. Η οικογένεια της Μόλι σκοπεύει να περάσει τα Χριστούγεννα με ένα ωραίο δείπνο και παιχνίδια...


​Επεισοδιο σημερα ΠΕΜΠΤΗ 20.08.2015 simerino epeisodio Το σόι σου 9 μ.μ.

ALPHA Κωμική σειρά
Η κυρία Μέλπω, Κων/πολίτισσα και με χάρισμα στο να λέει το φλιτζάνι, είναι πελάτισσα στο φαρμακείο του Κων/νου, και φυσικά η Λυδία με την Αντωνία δεν χάνουν την ευκαιρία να την επισκεφτούν. Οι προβλέψεις της όμως για αυτό το Σαββατοκύριακο είναι μάλλον δυσοίωνες και για τις δύο. Η Λυδία κινδυνεύει να χάσει τον Σάββα από μια άλλη γυναίκα και η Αντωνία έχει να αντιμετωπίσει τρεις περίεργους χρησμούς, που καταφέρνουν να μπλέξουν μεταξύ τους μία σκάλα, ένα πλακάκι κι έναν ανανά!


​Επεισοδιο σημερα ΠΕΜΠΤΗ 20.08.2015 simerino epeisodio NCIS

9.10 μ.μ. STAR Αστυνομική σειρά
Η υπόθεση των εμπρηστικών επιθέσεων έχει ταράξει συθέμελα τα γραφεία τόσο του Ναυτικού Σώματος όσο και του NCIS. Η ομάδα γνωρίζει ακριβώς ποιον κυνηγά. Και αυτός είναι ο Χάρπερ Ντίρινγκ...


​Επεισοδιο σημερα ΤΕΤΑΡΤΗ 19.08.2015 simerino epeisodio Μαύρα μεσάνυχτα 10.20 μ.μ. MEGA Κωμική σειρά mavra mesanyxta

Ο Θράσος γλιτώνει παρά τρίχα αλλά σοκάρεται όταν συνειδητοποιεί ότι έγινε αιτία να χάσει κάποιος τη ζωή του. Η Σιλβή τού ρίχνει ηρεμιστικά στο νερό κι ο Θράσος ξυπνάει αργά το πρωί. Ο Λάζαρος και ο Ζαν Κλοντ αναλαμβάνουν να εξαφανίσουν το πτώμα. Η Λένα, ανήσυχη απ' την αργοπορία του Θράσου, πηγαίνει στο μαγαζί και γίνεται έξαλλη όταν τον βλέπει αγκαλιά με τη Σιλβή.


Επεισοδιο σημερα ΠΕΜΠΤΗ 20.08.2015 simerino epeisodio H πολυκατοικία 9.15 μ.μ. ΜEGA Κωμική σειρά

Ενα πρόβλημα στον λέβητα έχει σαν αποτέλεσμα να μείνουν όλοι στην πολυκατοικία χωρίς ζεστό νερό. Ολοι εκτός από τη Λουκία που έχει ειδική εγκατάσταση και μάλιστα με τζακούζι. Ετσι, ο ένας μετά τον άλλον όλοι οι ένοικοι έρχονται σπίτι της για να κάνουν μπάνιο, φυσικά και ο Θανάσης κρυφά από τη Μαργαρίτα και τελευταία η Μαργαρίτα κρυφά από όλους...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget