18/2/15


​Καταρρακωμένος ο Παύλος κάνει τρομερές αποκαλύψεις στην Μαριλένα  και εκείνη τελικά δέχεται να δώσουν ακόμα μια δεύτερη ευκαιρία στην οικογένειά τους.Η Μαριλένα αποφεύγει τον Ανδρέα που προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της.Πληροφορίες προσπαθεί να αποσπάσει ο Στέφανος από την Βίβιαν για την Τατιάνα ενώ η Κρίστη θα τον πετάξει αμέσως έξω από το σπίτι...


​KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA 494 Κλεμμένα Όνειρα
Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 494 4ος κύκλος Τετάρτη 18/2/2015
Κλεμμένα Όνειρα στο επεισόδιο 494 όπου ο Σταύρος θα μάθει ένα νέο ότι η Ελίνα δέχτηκε μία πρόταση από ένα κολέγιο που βρίσκεται στον Καναδά και ότι μαζεύει τα πράγματα της για να φύγει. Τότε ο Σταύρος θα της αντιπροτείνει μία καινούρια θέση στο κολέγιο και εκείνη φαίνεται να την δέχεται ευχαρίστως. Η Λήδα μαζί με τον Νότη έχουν καταλάβει ότι ο Πετρίδης γνωρίζει τα πάντα σχετικά με την σχέση που έχουν. Ο Απόστολος Πετρίδης πλέον έχει καταλάβει γιατί για τα καλά την κοροϊδία που του είχε στήσει τόσο καιρό η Λήδα και θα πάει και θα ζητήσει συγνώμη από την κόρη του την Μάνια για τη στάση που είχε απέναντι της τόσο καιρό. Ο Απόστολος όμως δεν θα της εξηγήσει το λόγο που της ζητάει συγνώμη.


​Μπρούσκο Επεισόδιο 295 Τετάρτη 18/2/2015 MPROUSKO EPEISODIA 295 όπου ο Σήφης είναι σαν ένα πραγματικό άγριο θηρίο, ύστερα από την εξαφάνιση της Αγγελικής αφού μαζί της έχει πάρει και την κόρη του. Ο Σήφης θα κινηθεί γρήγορα όπου και θα πάει να βρει τον Μηνά για να βρουν τον περιβόητο Ανδρέα και να τον εκβιάσουν για να τους πει που βρίσκεται. Ο Μηνάς είναι τύφλα στο μεθύσι και σε χάλια μαύρα θα πάει στο σπίτι της Δάφνης, αφού το διαζύγιο που έβγαλε με τη Βασιλική τον έχει τσούξει. Εκεί όμως ο Μηνάς βρήκε την ευκαιρία ώστε να μην πέσει στην Πανίτσα, ώστε να καταφέρει να την εκθέσει αλλά και να την εκδικηθεί. Ο Αχιλλέας είμαι προβληματισμένος και του φαίνεται πολύ δύσκολο ότι ο αδελφός του ο Νεκτάριος, δεν είναι αδερφός του και υποψιάζεται ότι πίσω απ όλα αυτά πρέπει να βρίσκεται ο Διαμαντής και πιστεύει ότι στήνει για ακόμα μια φορά ίντριγκα εις βάρος τους. Οι προετοιμασίες, σχετικά με το γάμο του Ματθαίου και της Όλγας συνεχίζονται κανονικά και έχουν φτάσει στο τελικό σημείο τους. Συνταρακτικές θα είναι οι παρακάτω εξελίξεις αφού η Όλγα όμως φαίνεται να παίρνει την απόφαση ώστε να πάει στην Κρήτη, για να ξεκαθαρίσει μια και καλή μαζί με την Αναστασία το θέμα του παιδιού που έχει, δηλαδή εάν είναι του Ματθαίου. Ακόμα βλέπουμε τον Πάτροκλο να έρχεται ερωτικά πολύ κοντά με την Άννα, αλλά εκείνος έχει στο μυαλό του τη Δήμητρα. Μια εξέλιξη που θα σας παραξενέψει μέσα στη σειρά είναι ότι ο Ματθαίος θα πάει και θα πλησιάσει την Μελίνα κρυφά από τον Αχιλλέα, ώστε να της εκμυστηρευθεί να βρει έναν τρόπο ώστε να βοηθήσουν Αχιλλέα σχετικά με τις κρίσεις πανικού που παθαίνει, αφού φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να σοβαρεύουν για τα καλά. Άσχημα τα νέα για το Νεκτάριο, η Αντιγόνη θα του ανακοινώσει ότι θέλει να χωρίσουν, εκείνος μοιάζει σαν άγριο θηρίο και απειλεί τους πάντες ώστε να τινάξει τα πάντα στον αέρα.


​dikaiwsi epeisodio Δικαίωση τι θα δούμε σήμερα 18/2/2015
Η Βάλια θα ζητήσει από την Μυρτώ να καλέσει τον αστυνόμο Χρηστίδη για φαγητό στο σπίτι τους, ώστε να καταφέρουν να γνωριστούν λίγο καλύτερα και να καταφέρουν να τον ευχαριστήσουν για αυτό που έκανε στο κοσμηματοπωλείο.Ο αστυνόμος Χρηστίδης έχει ξεκινήσει κάποιες έρευνες, σχετικά με το κίνητρο που έχει ο πρίγκιπας ώστε να δολοφονήσει τον Τάσο και όλο αυτό να επεκταθεί στην δολοφονία του Νικηφόρου. Ακόμα θα δούμε τον Χρήστο μαζί με τη Μυρτώ να έχουν έναν καβγά σχετικά με τα εγκαίνια του εμπορικού κέντρου,όταν εντελώς ξαφνικά θα εμφανιστεί μπροστά τους η Κλαίρη.Εκείνη την ώρα βλέπουμε την Έλλη να επεμβαίνει και να καταφέρνει να βγάζει την αδελφή της την Μυρτώ από την δύσκολη κατάσταση. Στα εγκαίνια του καινούργιου εμπορικού Κέντρου θα πάει και ο πρίγκιπας όπου θα πει στον Λευτέρη ότι το εμπορικό κέντρο του ανήκει εξ ολοκλήρου.Του εκτοξεύει κάποιες απειλές σχετικά με τη ζωή της Λίας και όλο αυτό θα αναγκάσει το Λευτέρη να δεχτεί αυτά που του λέει ο πρίγκηπας. Ο Χρήστος θα μαλώσει άσχημα μαζί με την Κλαίρη, επειδή πήγε ακάλεστη στα γραφεία του κόμματος.Ο πρίγκιπας θα συστηθεί στον Θησέα ως ο μελλοντικός του χρηματοδότης.Ο Θησέας φαίνεται να είναι πάρα πολύ γοητευμένος από την παρουσία της Λίας, ενώ εκείνη θα κάνει την αποκάλυψη ότι ίσως πίσω από τον ξυλοδαρμό του Γιώργου πρέπει να κρύβεται ο πατέρας της.Η Έλλη θα την δούμε να πέφτει εντελώς τυχαία πάνω σε έναν άγνωστο όπου και θα είναι η αρχή που θα της αλλάξει την ζωή. Βλέπουμε τον αστυνόμο Χρηστίδη να έχει πάει ως καλεσμένος στο σπίτι της Βάλιας και ο σκοπός θα είναι να τον ευχαριστήσουν για την βοήθεια που της έδωσε στη ληστεία με το κοσμηματοπωλείο. Η Ανθή είναι πάρα πολύ γοητευμένη από την παρουσία του αστυνόμου και όλο αυτό θα το καταλάβει και η Βάλια. Γοητευμένη σε σημείο που δεν πάει άλλο φαίνεται να είναι και η Έλλη, όπου περνάει αξέχαστες στιγμές μαζί με αυτόν τον καινούριο νεαρό τον Φίλιππο,παρόλο που δεν το γνωρίζει πάρα πολλά για αυτόν.Ο Χρήστος μαζί με τη γυναίκα του την Κλαίρη θα έχει έναν άσχημο καβγά, αφού εκείνη θα τον κατηγορεί ότι δεν τη θέλει στα γραφεία της παράταξης και ο λόγος είναι ότι φλερτάρει μαζί με τη Μυρτώ. Η Λία θα κατηγορήσει άσχημα τον Λευτέρη ότι πήγε και ξυλοκόπησε τον Γιώργο και έτσι παίρνει την απόφαση να σηκωθεί και να φύγει από το σπίτι. Ο Λευτέρης φαίνεται να αρνείται αυτά που τον κατηγορεί η Λία αλλά κανείς δεν φαίνεται να τον πιστεύει. Η Ερμιόνη θα ξεσπάσει πάνω του όλο τον θυμό της, και αυτό το βλέπουμε για πρώτη φορά.



epeisodio 10η εντολή τι θα δούμε σήμερα 18/2/2015 - Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Κώστα να έχει μπλεξίματα από μικρός αφού μπαινοβγαίνει στο αναμορφωτήριο αλλά και στις φυλακές ανηλίκων από μικρός.Σε όλο αυτό δεν είναι μόνος του αλλά έχει και τους φίλους του τον Γιώργο και τον Νίκο οι οποίοι είναι συνεργάτες του αλλά και κολλητοί του φίλοι στην παρανομία.Ο Γιώργος και ο Νίκος είναι η μόνη οικογένεια που έχει ο Κώστας.Μέχρι που θα τους δούμε σε μια ένοπλη συμπλοκή ο Γιώργος και ο Νίκος θα πέφτουν νεκροί από τις σφαίρες των αστυνομικών. Ο Κώστας θα συλληφθεί για ακόμα μια φορά όπου και θα φυλακιστεί. Τα πράγματα όμως δείχνουν να είναι διαφορετικά τώρα αφού ο Κώστας χωρίς να το καταλαβαίνει και εκείνος έχει αρχίσει να μεταμορφώνεται σε ένα άγριο θηρίο . Πλέον τον βλέπουμε να παύει να είναι άνθρωπος και έχει γίνει ένα επικίνδυνο θηρίο.


​Η Σάντρα  θα αναταράξει τα νερά, αφού θα την δούμε να παίρνει διαζύγιο και να χωρίζει από το σύντροφό της, επειδή εκείνη θα ανακαλύψει ότι αυτός είναι δεκαοχτώ χρονών.Τότε η Μαρίνα θα αναλάβει το ρόλο της προξενήτρας, ώστε να βρει έναν ώριμο και σοβαρό άντρα για την φίλη της ώστε να καταφέρει να την αποκαταστήσει.
Ο Ηλίας της λέει ότι όλα αυτό που πάει να κάνει είναι ένας άδικος κόπος επειδή της Σάντρας της αρέσει να είναι με μικρότερους της. Ο Χάρης πιστεύει πως οι άνδρες δεν ζηλεύουν αλλά σύντομα θα βγει ψεύτης και θα αλλάξει αυτά που λέει όταν στο σπίτι θα φτάσει μια ανθοδέσμη.Στο σπίτι της Βούλας και του Χάρη θα ξεκινήσει με καβγά γιατί σύμφωνα με την Βούλα η μέρα θα είναι ίδια με την χθεσινή αλλά στην συνέχεια θα εξελιχθεί σε ένα αστείο παιχνίδι με τον Μηνά ....


​Η Ιωάννα επειδή υποχρεώνεται τελικά θα υποχωρήσει και θα μειώσει τελικά την τιμή του τυριού.Οι σχέσεις που έχει με τον Μάξιμο είναι πολύ δύσκολες  και δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο.Η Θάλεια θα πει στον Γιώργο και την Ρουμπίνη να γίνει η σκιά τους στο εργοστάσιο ώστε να τους λέει ότι γίνεται στο εργοστάσιο γιατί εκείνη θέλει να εκδικηθεί την Ιωάννα αλλά ο Γιώργος αρνείται.
Η Λυδία παίρνει την απόφαση να ζητήσει συγνώμη στον Γιώργο εκ μέρους του Δημήτρη...


​ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 78 Mayro-Triantafyllo-epeisodio Μαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδιο
Δείτε μόνο εδώ τις περιλήψεις από την σειρά ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Επεισόδιο 78 Τετάρτη 18/2
Η Εμπρού πιστεύει πως δεν θα μπορέσει να ξεμπλέξει αφού ο δικηγόρος της είναι άνθρωπος του Κεντάλ. Καθώς προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της ψάχνει τρόπο να ξεμπλέξει από όλη αυτή την υπόθεση. Με τη σύλληψη της Εμπρού, ο Φιράτ αφέθηκε ελεύθερος. Ωστόσο, γνωρίζοντας την αθωότητα της Εμπρού, ψάχνει τον τρόπο για να το αποδείξει. Αυτή η απόφαση του Φιράτ θα τον οδηγήσει σε περίεργα μονοπάτια. Ο Κεντάλ είναι σοκαρισμένος καθώς μέσα από το χρηματοκιβώτιο του έκλεψαν το πορτοφόλι του. Προσπαθεί να καταστρώσει το σχέδιό του σωστά ώστε να γλιτώσει μια για πάντα από την Εμπρού…
MAVRO TRIANTAFYLLO EPEISODIO 1 VIDEO
MAVRO TRIANTAFYLLO TELEUTAIO EPEISODIO 98 VIDEO


​O Ιταλός φυσικός και εφευρέτης Αλεσάντρο Βόλτα, είναι το τιμώμενο πρόσωπο στο σημερινό (18/2) Doodle της Google, με αφορμή την 270η επέτειο από τη γέννησή του.Ο Αλεσάντρο Τζουζέπε Αντόνιο Αναστάζιο Βόλτα (Alessandro Giuseppe Antonio Anastasio Volta) γεννήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 1745 στο Κόμο της Λομβαρδίας και ήταν γόνος αριστοκρατικής οικογένειας της περιοχής.Πρωτοπόρησε στην έρευνα και τη διάδοση του ηλεκτρισμού. Η πιο σπουδαία εφεύρεσή του ήταν η ηλεκτρική μπαταρία (ηλεκτρική στήλη), το 1800.Στην ουσία, αυτή η μπαταρία ήταν δύο μεταλλικές πλάκες, η μία από εβονίτη και η άλλη με μονωτική λαβή που αλληλοφορτίζονταν θετικά και αρνητικά.Το 1801 παρουσίασε την εφεύρεσή του αυτή στον Μέγα Ναπολέοντα στο Παρίσι και αυτός για τον τιμήσει του απένειμε τον τίτλο του κόμη της Λομβαρδίας και τον ανακήρυξε ισόβιο γερουσιαστή στο βασίλειο της Λομβαρδίας.Το 1815 ο αυτοκράτορας της Αυστρίας τον όρισε διευθυντή της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Πάντοβα.Ακολούθησαν οι ανακαλύψεις του ευδιόμετρου, του «ηλεκτρικού πιστολιού» και της άσβηστης «λυχνίας υδρογόνου».Το 1779 κατέλαβε την έδρα της φυσικής στο πανεπιστήμιο της Παβίας.Ο Αλεσάντρο Βόλτα πέθανε στο Κόμο στις 7 Μαρτίου 1827, σε ηλικία 82 ετών. Πολύ αργότερα, το 1881, η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα έδωσε προς τιμήν του το όνομα Volt (βολτ) στη μονάδα τάσης του ρεύματος.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget