y

Μπρούσκο επεισόδια 332-333-334-335-336

​Μπρούσκο επεισόδια 332-333-334-335-336 MPROUSKO EPEISODIA 332-333-334-335-336 BROUSKO


Μπρούσκο Επεισόδιο 332 Δευτέρα 13/4/2015 ΜΠΡΟΥΣΚΟ
Μπρούσκο στο επεισόδιο 332 όπου Συγκλονισμένος θα είναι ο Ματθαίος μετά το ατύχημα της Αναστασίας στο νοσοκομείο αφού θα περνάει πάρα πολύ δύσκολες ώρες. Μια τρομερή απόφαση θα πάρει ο Ματθαίος και αυτή είναι να πάρει το μωρό της Αναστασίας σπίτι του να το φροντίζουν αλλά χωρίς να ρωτήσει τον Όλγα και εκείνη γίνεται έξαλλη. Η Όλγα θα είναι αντίθετη με αυτό και έτσι θα υπάρξουν πάρα πολλές απρόβλεπτες συνέπειες για όλη την οικογένεια των Ματθαίων. Ο Χρήστος κάνει τα πάντα για να μπορέσει να σταματήσει τα σχέδια που έχει η Όλγα και την απειλή ότι θα τα πει όλα στους Ματθαίους . Η Βασιλική έχει μάθει για τις κρυφές συναντήσεις που έχει ο Αχιλλέας με την Αλεξάνδρα για να κάνει την ψυχανάλυση του και αισθάνεται την ανάγκη να το πει στην Μελίνα γιατί αν δεν το πει θα είναι σαν να την προδίδει. Από την άλλη βλέπουμε την Αλεξάνδρα να μη σταματά ούτε λεπτό να διεκδικεί τον Αχιλλέα. Πάντως η Μελίνα θα δει ένα σημάδι από την επίμονη διεκδίκηση που κάνει η Αλεξάνδρα . Ο Αχιλλέας ξεκαθαρίζει ότι είναι πάρα πολύ ερωτευμένος με τηΝ Μελίνα. Επιτέλους μετά από μεγάλη προσπάθεια του Παύλου με τον Μάρκο θα βρουν στην Αθήνα τον Σήφη αλλά θα αντιδράσει πολύ παράξενα.

Μπρούσκο Επεισόδιο 333 Τρίτη 14/4/2015 ΜΠΡΟΥΣΚΟ
Μπρούσκο στο επεισόδιο 333 όπου με διάφορα επιχειρήματα που έχει ο Παύλος θα μπορέσει επιτέλους να συναντηθεί με τον Σήφη. Η Αναστασία που είναι στο νοσοκομείο μαθαίνει ότι ο Ματθαίος φροντίζει το μωρό της χωρίς να ξέρει ότι είναι δικό του και τότε εκείνη νιώθει την ανάγκη να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Κρυφά απ όλους ο Μανωλιός θα πάει στην Κύπρο για να μπορέσει να δει πως είναι η αφεντικίνα του γιατί ανησυχεί πάρα πολύ για εκείνη. Ο Μάρκος παρακαλάει την Δάφνη να γυρίσει πίσω στα Χανιά αλλά εκείνη δεν θέλει. Ανάμεσα στην Μελίνα και στον Αχιλλέα θα υπάρξει μια παρεξήγηση και τότε θα ξυπνήσει η ζήλια της Μελίνας απέναντι στον Αχιλλέα τον άντρα της ζωής της και θα υπάρξει ένα άγριο ξέσπασμα. Ευτυχώς το ζευγάρι θα το ξεπεράσει αφού η Μελίνα θα σπάσει πρώτα ότι υπάρχει στο σπίτι της. Μια ξεχωριστή πρόταση γάμου θα κάνει ο Μηνάς στην Βασιλική και τότε εκείνη θα συγκινηθεί τόσο πολύ που θα του απαντήσει ότι θέλει να τον παντρευτεί. Ο Σήφης σκέφτεται τα λόγια που του είπε ο πατέρας του όταν συναντήθηκαν και παίρνει την μεγάλη απόφαση τελικά να γυρίσει πίσω στα Χανιά.

Μπρούσκο Επεισόδιο 334 Τετάρτη 15/4/2015 ΜΠΡΟΥΣΚΟ
Μπρούσκο στο επεισόδιο 334 όπου τελικά ο Σήφης θα γυρίσει πίσω στα Χανιά αλλά τα συναισθήματα που θα υπάρξουν εκεί θα είναι διαφορά και μόνο η Στεφανία θα τον δεχτεί πίσω με πολύ μεγάλη χαρά. Οι υπόλοιποι θα τον αντιμετωπίσουν με πολύ μεγάλη ψυχρότητα και η Αγγελική θα πει στην Αναστασία να τον διώξουν από το σπίτι και η Αναστασία θα συμφωνήσει μαζί της. Ακόμα και ο Μηνάς θα τον αντιμετωπίσει με τον ίδιο τρόπο . Η Μελίνα συνεχίζει να κάνει σκηνές ζήλιας στον Αχιλλέα και το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και ζουν μεγάλες στιγμές πάθους. Ο Αχιλλέας στην πολιορκία που του κάνει η Αλεξάνδρα ερωτικά αντιστέκεται με πάρα πολύ μεγάλη τόλμη. Τον Παύλο παρακαλάει η Λουκία να είναι πάλι μαζί γιατί μετάνιωσε γι'αυτό που έκανε αλλά εκείνος αρνείται με ένα πολύ σκληρό τρόπο. Μια τρομερή απόφαση πήρε ο Ματθαίος και σκέφτηκε να πάει στο σπίτι του η Αναστασία με το μωρό μετά το νοσοκομείο για να μπορέσουν να την φροντίσουν. Η Όλγα θα γίνει έξαλλη και θα πάει στο νοσοκομείο για να της πει ότι δεν είναι καλοδεχούμενη στο σπίτι των Ματθαίων.

Μπρούσκο Επεισόδιο 335 Πέμπτη 16/4/2015 ΜΠΡΟΥΣΚΟ
Μπρούσκο στο επεισόδιο 330 όπου ο Ματθαίος είναι πάρα πολύ εξοργισμένος γιατί η Όλγα έχει μια πολύ εχθρική στάση απέναντι στην Αναστασία και αυτό το γεγονός θα δημιουργήσει πολλές εντάσεις. Ο Αχιλλέας θα προσπαθήσει να αποτρέψει το γεγονός να φάνε παρέα με την Αλεξάνδρα αλλά δεν θα τα καταφέρει και έτσι ο Αχιλλέας και η Μελίνα θα φάνε παρέα με την Αλεξάνδρα στο σπίτι της Δήμητρας. Στην Λουκία ο Παύλος θα φερθεί υποτιμητικά και αυτή θα πληγωθεί τόσο πολύ που θα πάει στον Σήφη και θα του πει ότι εκείνος φταίει και της κατέστρεψε την ζωή της. Ο Σήφης κάνει τα πάντα για να επιβληθεί στον περίγυρο του αλλά κανείς δε θα του δώσει σημασία και τότε θα καταλάβει τα λάθη του. Τελικά η Δάφνη θα επιστρέψει από την Κύπρο στα Χανιά και θα απαιτήσει από το Μάρκο να πάρει τηλέφωνο την Ελένη και να την ταπεινώσει για να μπορέσει να ικανοποιηθεί η ίδια. Ο Μάρκος θα συνεννοηθεί με την Κωνσταντίνα να πάρει εκείνη τηλέφωνο για να μπορέσει να ικανοποιηθεί η Δάφνη και να λήξει αυτή η ιστορία. Ο Πάτροκλος κυριευμένος από τον έρωτά του για την Δήμητρα ανακοινώνει στο Διαμαντή ότι θέλει να αναβάλλει το γάμο του με την Άννα. Η Αλεξάνδρα θα κάνει τα πάντα και με πολλά επιχειρήματα θα μιλήσει στον Αχιλλέα για να τον αποτρέψει να πάρει την απόφαση για το θέμα της παρένθετης μητέρας.

Μπρούσκο Επεισόδιο 336 Παρασκευή 17/4/2015 ΜΠΡΟΥΣΚΟ
Μπρούσκο στο επεισόδιο 336 όπου σε μια πολύ τρυφερή στιγμή θα πιάσει η Όλγα τον Ματθαίο με την Αναστασία και τότε αυτή θα γίνει έξαλλη. Μετά την συνάντηση του Αχιλλέα με την Αλεξάνδρα εκείνος ένα πάρα πολύ προβληματισμένος για το θέμα της παρένθετης μητέρας. Έτσι θα πάρει την απόφαση να πει στην Δήμητρα να φύγει για λίγες μέρες και να πάει στην Αθήνα ώστε να μην γίνει η διαδικασία της παρένθετης μητέρας. Όμως κανένας δεν γνωρίζει ότι σε αυτό το ταξίδι θα πάει μαζί της και ο Πάτροκλος. Η Αγγελική θα κάνει μια τρομερή ανακοίνωση στον Σήφη και αυτή θα είναι ότι θα παντρευτεί τον Ανδρέα και τότε θα υπάρξει μια μεγάλη σύγκρουση μεταξύ τους γιατί θα του βάλει όρους για το παιδί. Τον Διαμαντή θα προσπαθήσει ο Πάτροκλος με διάφορα τεχνάσματα να τον πείσει για να μπορέσει να ματαιώσει το γάμο του. Το μυστικό που έχει η Κωνσταντίνα με τον Μάρκο για το τηλεφώνημα στη δασκάλα υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να αποκαλυφτεί στη Δάφνη από τον Μανωλιό. Η Αντιγόνη θα έχει ένα νέο φλερτ και αυτό θα το μάθει ο Νεκτάριος από τον Πάτροκλο και έτσι θα της κάνει μια πολύ μεγάλη σκηνή.Μέσα στα πανούργα σχέδια του ο Διαμαντής θα βάλει και συνεργό την Ευρυδίκη. Ο Χρήστος δεν ξέρει τι άλλο να κάνει και τότε απειλεί την Όλγα πως αν συνεχίσει τα πανούργα σχέδιά της μαζί με το Διαμαντή θα τα πει όλα στους Ματθαίους. Η Αναστασία νιώθει πάρα πολύ συγκινημένη με τον Ματθαίο για το ενδιαφέρον και την αγάπη που δίνει στο γιο της και έτσι αυτοί οι δύο έρχονται πάρα πολύ κοντά.

EPOMENA MPROUSKO EPEISODIA 337-338-339-340-341

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget