13/1/14

25 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Η ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ!
3 δισεκατομμυρια ευρω το χρονο ειναι η ζημια απο το παρεμποριο....Οι λαθρο ουτε ενοικια πληρωνουν , ουτε φως-νερο-τηλεφωνο ουτε αφαλιστικα ταμεια, ουτε εφορια....Κλεινουν οι Ελληνες τα μαγαζια τους για να δουλευουν οι λαθροεισβολεις!

500 εκατομμυρια ευρω το χρονο χαμενα απο τα εσοδα του κρατους μονο απο το λαθρεμποριο τσιαγαρων που κανουν!

1 δισεκατομμυριο ευρω το χρονο η επιβαρυνση στην παιδεια αφου η Ελλαδα ειναι το μοναδικο πολιτισμενο κρατος που τα παιδια των λαθρο τα δεχονται σε ολες τις βαθμιδες της εκπαιδευσης!

4,5 δισεκατομμυρια ευρω η επιβαρυνση καθε χρονο στο εθνικο συστημα υγειας απο τα 13 δις που δαπανα καθε χρονο το κρατος.Στα νοσοκομεια και σε ολα τα ιατρεια του ΕΟΠΥ το 35% των ασθενων ειναι λαθροεποικοι.Αντιστοιχη και η δαπανη για τα φαρμακα.Η πλακα ειναι οτι και αυτοι που θεωρητικα ειναι νομιμοι με 2 μηνες ενσημα εχουν ολοι βιβλιαριο υγειας και γι αυτους και τις οικογενειες τους και τους υπολοιπους 10 μηνες δουλευουν μαυρα με αποτελεσμα.

Αλλα 4 δισεκατομμυρια ευρω χαμενα καθε χρονο απο τα ασφαλιστικα ταμεια!

2 δισεκατομμυρια ευρω οι απωλειες απο την εφορια αφου οι λαθροεποικοι δεν δηλωνουν τα εισοδηματα τους απο την μαυρη εργασια.

10 δισεκατομμυρια ευρω φευγουν καθε χρονο για το εξωτερικο με εμβασματα μεσω των WESTERN UNION

150 δισεκατομμυρια ευρω εκαναν φτερα τα τελευταια 15 χρονια απο την Ελλαδα και μετα αναρωτιεστε γιατι χρεωκοπησαμε.



INTIKAM EPEISODIA ekdikisi - Εκδικηση: Τι θα δούμε σήμερα 13 Ιανουαρίου.Ο Ρουζγκιάρ με τη σκέψη πως έχασε για πάντα τη Ζεϊνέπ έχει βυθιστεί σε μελαγχολία. Όλοι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων του ιατροδικαστή και η Σουνά με τον Ζαφέρ καλούνται να αντιμετωπίσουν την πολύ σκληρή δοκιμασία της αναγνώρισης του πτώματος.
INTIKAM EPEISODIA ekdikisi - Εκδικηση επεισοδια σήμερα 13 Ιανουαρίου

Κλεμμένα Όνειρα: Τι θα δούμε σήμερα 13 Ιανουαρίου.Η Αλεξάνδρα αποτρέπει τον Άρη από το να φύγει απ' το σπίτι. Παραδέχεται πως είχε δίκιο για τον Δημήτρη και του λέει πως προχώρησε ήδη σε ανάκληση των μετοχών της D-Port και ότι από σήμερα η εταιρεία τού ανήκει.Η Φρύνη μοιράζεται με τη Σάννυ και τη Χρύσα όσα ξέρει για την κατάσταση της Φαίης, ενώ ο Σταύρος καταφέρνει να την εντοπίσει σ' ένα νοσοκομείο. Η Τάνια φέρνει στον Μακρή τη μαγνητική κάρτα εισόδου στη D–Port που βρέθηκε στα ρούχα του Σωτήρη και εκείνος αποφασίζει να κάνει μία επίσκεψη στην εταιρεία... Τα παιδιά φτάνουν στο νοσοκομείο, όπου τους ενημερώνουν ότι τα νέα για τη Φαίη δεν είναι καλά.

Avenida Brasil: Τι θα δούμε σήμερα 13 Ιανουαρίου.Καρμίνια προσπαθεί μάταια να δικαιολογήσει τις πράξεις της. Κι ενώ ο Μαξ πηγαίνει στο σπίτι της Λουσίντα μεθυσμένος, ο Τουφάο διώχνει την Καρμίνια από την έπαυλη. Η Καρμίνια αποκαλύπτει στον Αντάουτο ότι η Μουρισί και ο Λελέκο έχουν σχέσεις.Στο μεταξύ, η Νοέμια βγαίνει ραντεβού με τον Τζίμι, ενώ την ίδια στιγμή ο Ζορζίνιο πηγαίνει να βρει τον Τουφάο για να μιλήσουν. Παράλληλα, η Μοναλίζα πηγαίνει να συναντήσει την Καρμίνια στην εκκλησία, όμως η συνάντησή τους θα καταλήξει σε έναν απίστευτο καβγά. Κι ενώ ο Αντάουτο εγκαταλείπει οριστικά την έπαυλη, η Ιβάνα πηγαίνει στη χωματερή για να βρει τον Μαξ...

Παράθυρο για σύνταξη-εξπρές στα 60 και μάλιστα χωρίς να είναι πληρωμένες όλες οι ασφαλιστικές τους εισφορές ανοίγει για 400.000 ελεύθερους επαγγελματίες.
Βασική προϋπόθεση είναι οι οφειλόμενες εισφορές να μην ξεπερνούν ως προς την κύρια οφειλή τις 14.202 ευρώ, ειδάλλως μαζί με τις προσαυξήσεις να μην υπερβαίνουν τις 20.000 ευρώ και οι ασφαλισμένοι να συμπληρώνουν 35 χρόνια μέχρι το 2012 στο Ταμείο τους ακόμη και με αναγνώριση πλασματικών ετών.Το παράθυρο για έξοδο στα 60 ανοίγει μέσα από τον συμψηφισμό των οφειλόμενων εισφορών τους σε 40 μηνιαίες δόσεις από το ποσό της σύνταξης που θα πάρουν. Στην περίπτωση που αναγνωρίσουν πλασματικούς χρόνους για να κλείσουν την 35ετία ως το 2012 μπορούν να «πληρώσουν» το κόστος εξαγοράς όχι από δικά τους λεφτά, αλλά με το 25% από τη μηνιαία σύνταξη που θα τους βγάλει ο ΟΑΕΕ.Σύνταξη στα 60 και με αναγνώριση πλασματικού χρόνου για να συμπληρώσουν την 35ετία μπορούν να πετύχουν οι ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ.Για το 2011 μπορούν να αναγνωρίσουν μέχρι 4 έτη και για το 2012 μέχρι 5 έτη, προκειμένου να κατοχυρώσουν σύνταξη στα 60. Αν όμως χρειάζονται πάνω από 5 έτη, τότε αναγκαστικά θα αναγνωρίσουν τους χρόνους που προβλέπονται για τα έτη 2013 και από το 2014 και εφεξής, που είναι 6 και 7 πλασματικά έτη αντίστοιχα. Στην περίπτωση αυτή όμως παγιδεύονται για σύνταξη στα 62 και με 40 χρόνια ασφάλισης. Για το 2010 η δυνατότητα εξαγοράς έπαψε να ισχύει για την 35ετία.


ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget