27/6/13

Στη Μύκονο βρέθηκε με τις τρεις κόρες της η Ελένη Πετρουλάκη.Όπως ήταν φυσικό η καλογυμνασμένη σιλουέτα της έκλεψε για ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις. Η γυμνάστρια πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές ενώ τόσο η ίδια, όσο και οι μικρές της απόλαυσαν το μπάνιο τους.


newsbeast-gr

Σε ένα διάλειμμα της από τις πρόβες για την χθεσινή βραδιά των MAD, η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για την μητρότητα αλλά και για το γεγονός ότι δεν κρύβει την σχέση της.
















«Στις γυναίκες είτε τους έχει ξυπνήσει το μητρικό ένστικτο, είτε όχι, όταν μένει έγκυος είναι και έτοιμη. Εγώ δε θα έλεγα όχι στο να είχα ήδη παιδιά. Τα παιδιά είναι πλούτος στη ζωή μας και μπορεί μεγαλώνοντας τα παιδιά να υπάρξουν προβλήματα, όμως τα προβλήματα είναι για να λύνονται. Πιστεύω ότι είναι ωραίο να κάνουμε παιδιά και είναι ωραίο να φτιάχνουμε το μέλλον μας», είπε στην κάμερα της εκπομπής FthisTv.


Tέλος κατέληξε:«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που βγαίνω έξω και διαφημίζω τη σχέση μου, αλλά ούτε και την έκρυψα. Προσπαθώ μέσα σε όλα αυτά που σημαίνει η σόουμπιζ να ζω όσο πιο φυσιολογικά μπορώ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρύβομαι, θεωρώ ότι θα ήταν λάθος».


newsbeast-gr

Η Rita Ora είναι γνωστή για τις αμφιλεγόμενες στιλιστικές της επιλογές και τις αποκαλυπτικές της εμφανίσεις.


Της αρέσει να προκαλεί και να πειραματίζεται με τα ρούχα της όμως ταυτόχρονα είναι από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες του Χόλιγουντ αφού «πουλάει» σαν τρελή όχι μόνο στη Βρετανία και στην Ευρώπη, αλλά και στην Αμερική, κάτι σπάνιο για μια τόσο νέα καλλιτέχνιδα που δεν προέρχεται από την καρδιά ή έστω την περιφέρεια των ΗΠΑ.


Η 22χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε στη Μάλτα όπου ο φακός την τσάκωσε με το μπικίνι της να διασκεδάζει με φίλους της και να γεμίζει τις μπαταρίες της.

newsbeast-gr

Ο ιδρώτας και η υγρασία μπορεί να προκαλέσουν μπλοκάρισμα στην επιδερμίδα, ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Για να βοηθήσουμε την επιδερμίδα να αποσυμφορηθεί και να φύγουν τα σημάδια ακμής υπάρχει μία μάσκα.
Δείτε τι χρειάζεστε:

-2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού

-1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι

-2 κουταλάκια του γλυκού μέλι

-1 πρέζα κουρκούμη σε σκόνη

Ανακατέψτε όλα τα υλικά καλά, με μια μπατονέτα απλώστε την πάστα στα σημεία που έχετε σημάδια. Αφήστε το να καθίσει για 30 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Μπορείτε να κρατήσετε την πάστα για μια εβδομάδα στο ψυγείο.

Προκειμένου να αποκατασταθεί το ασφαλές καταφύγιο τους, ο γιος του Ποσειδώνα και οι φίλοι του ξεκινούν μια προσπάθεια στη Θάλασσα των τεράτων να βρουν το μυθικό χρυσόμαλλο δέρας και να σταματήσουν ένα αρχαίο κακό από την αύξηση.
Percy Jackson: Sea of Monsters
Adventure | Family | Fantasy
29 August 2013 at Greece
Stars: Logan Lerman, Alexandra Daddario, Nathan Fillion

Percy Jackson: Sea of Monsters - O Percy Jackson και η θάλασσα των τεράτων
Περιπέτεια | Οικογενειακή | Φαντασία
29 Αυγούστου στην Ελλάδα
Πρωταγωνιστούν: Logan Lerman, Alexandra Daddario, Nathan Fillion








Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Σε καιρούς κρίσης φτάσαμε στην άνοδο του ναζισμού, που οδήγησε στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο. Αυτήν τη στιγμή ως κοινωνία βιώνουμε την άνοδο του νέου ναζισμού. Είναι απαράδεκτο ότι η Χρυσή Αυγή έχει τόσο υψηλά ποσοστά και εκπροσωπείται στη Βουλή των Ελλήνων. Βλέπουμε συνεχώς τις προκλητικές συμπεριφορές μέσα στο ίδιο το Κοινoβούλιο και βέβαια έξω στην κοινωνία με τα πογκρόμ, που εξαπολύουν εναντίον ανυπεράσπιστων και φτωχών ανθρώπων, που ήρθαν στην Ελλάδα για να βρουν μια καλύτερη ζωή, προσπαθώντας να ξεφύγουν από μια πολιτική κατάσταση τραγική στις χώρες τους. Ντρέπομαι σαν Ελληνίδα που ήμαστε, υποτίθεται, η χώρα που δημιούργησε τον "Ξένιο Δία", να φτάνουμε στο όριο να χαρακώνουμε τα πρόσωπα παιδιών, επειδή δεν μας αρέσει το χρώμα τους. Πρέπει ο κόσμος να αντιδράσει και να απομονώσει αυτά τα μορφώματα και σε τυχόν επόμενες εκλογές να τους στείλει από εκεί που ήρθαν".
-Αντίθετα, στις δημοσκοπήσεις, η Χρυσή Αυγή έρχεται δεύτερο και τρίτο κόμμα.
Γι΄ αυτό λέω ότι είναι ανησυχητικό. Δεν είναι δυνατόν να ξεχνά έτσι ο κόσμος το τι σημαίνει φασισμός και ναζισμός. Θα έπρεπε κανείς μέσα από την ψήφο του να τιμωρήσει και τα κόμματα, τα οποία έφεραν τη χώρα στην κατάσταση που βρίσκεται, αλλά να μην ψηφίσει το χειρότερο. Η κατηφόρα δεν έχει τέλος. Δεν είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να απαρνιούνται το ολοκαύτωμα. Εδώ η ιστορία μιλά από μόνη της. Πώς είναι δυνατόν να είναι τόσο προκλητικοί στην συμπεριφορά τους;

Πηγή: EΓΩ! Weekly

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget